divendres

Els meus panallets


Aquests panellets una mica esclafadets són la meva obra culinària d'avui. Després de molt de temps de no fer-ne, crec que els hi donaré bona nota perquè tenen un gust excel·lent.

Els ingredients que he fet servir han estat:
Farina d'ametlla
Patata i moniato bullit
Sucre
Rovell d'ou per enganxar els pinyons
Pinyons
Coco ratllat per fer-ne uns quants amb aquest gust.
El forn a 200 graus

I veient els resultats millor colliu les quantitats del bloc de la taula d'en Bernat que com podeu veure li han quedat millor que els meus

Salut i bona castanyada!

dijous

Patates i espinacs al vapor

Ahir al programa Els Matins de TV3, per fi vaig veure que algú es va atrevir a llençar una petita reflexió sobre la presentació dels menús infantils. Em sap greu no recordar-me del seu nom perquè vaig estar totalment d'acord amb ell.
Va venir a dir que no entenia, ni jo tampoc, perquè hi ha qui s'empenya en disfressar les verdures als infants. Van ensenyar uns plats que no tenien "desperdici" per dir-ho d'alguna manera.

Avui us presento el senzill plat de patates i espinacs al vapor amanit amb un bon raig d'oli d'oliva verge.

Per saber més coses sobre l'espinac, premeu aquí i si voleu saber més sobre com cuinar verdures no us perdeu l'apunt del bloc de la mama

diumenge

La Sara de'n Miquel

Aquest dies la veritat és que cuino poc, en canvi si que he gaudit dels menjars o postres de familiars.
En Miquel va preparar aquesta Sara que com podeu veure té molt bona pinta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...