dilluns 14 2013

Conill farcit al vapor



Tard, tard, molt tard engego temporada amb Memòries d'una cuinera però el temps em vola.
Tant si val, el cas és que he preparat molt de gust aquesta entrada-proposta de menjar per emportar amb carmanyola.


Ingredients
1 conill desossat
1 pebrot vermell
1 carbassó petit
1 ceba de figueres gran
1 tomàquet madur
1 pastanaga gran
1 bossa de brots d'espinacs
Oli d'oliva
Sal, pebre
Un grapat de panses de Corint


Elaboració
Prepareu una samfaina amb l'oli i les verdures tallades a la Thermomix (uns segons a velocitat 5-10, segons el vostre gust de tall).
Salpebreu el conill i farciu tot enrotllant, amb part de la samfaina i les panses de Corint.
Poseu aigua al bol aproximadament 1 1/2 litre.
Enrotlleu el conill farcit dins d'un film i poseu-lo a la Varoma del robot i quan faltin 10 minuts per acabar la cocció  repartiu pel voltant els brots d'espinacs (si preferiu podeu fer-ho en una olla de vapor).
Pogrameu 40 minuts a temperatura Varoma, velocitat 1 amb gir a l'esquerra.
Deixeu refredar i talleu a rodanxes. Us servirà per menjar en calent o en fred. Avui els he acompanyat amb espinacs i part de la samfaina que tenia reservada.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...