blog de cuina
Pàgines
(Mou a...)
inici
índex
cuina catalana
cuina delicada
berenars/esmorzars
menjars de carmanyola
cocció de llegums
▼
dimarts 24 2024
Bescuit enrotllat d'espinacs
›
Ingredients 150g d’espinacs nets 100g farina 3 ous mida grossa 50g de sucre Un polsim de sal Pel farcit Formatge fresc S...
dijous 19 2024
Enrotllat de pebrot escalivat
›
Ingredients 100g pebrot vermell escalivat 100g farina 2 ous Espinacs bullits ben escorreguts (en el meu cas son congelats) 1 sob...
diumenge 01 2024
Cabdells farcits
›
Ingredients 6 cabdells d’enciam 1 pastanaga gran ratllada 1 carbassó petit ratllat 2 llaunes de tonyina escorregudes 1 pebro...
diumenge 13 2024
Lluç amb pèsols
›
Ingredients 1 lluç tallat a rodanxes 1 ceba de figueres 1/2 porro 1 tomàquet pelat i ratllat 4 avellanes i julivert per fer la...
dilluns 07 2024
Sopa escaldada
›
Ingredients Brou de verdures amb pollastre 2 mandonguilles 1 llesca de pa de pagès Pinyons per a decorar Elaboració Pose...
›
Inici
Visualitza la versió per a web