Pàgines

dimarts 07 2010

Flams d'ou al vapor


Avui, he estrenat aquest maquineta per cuinar el menjar al vapor. N'hi dic maquineta perquè, no és ni una olla ni un pot i no sé pas com anomenar-la.

Com podeu veure, hi he fet uns flams d'ou, recepta de la meva mare.

Ingredients:

1/2 litre de llet
1branca de canyella
4 cullerades plenes de sucre
4 ous sencers
Sucre per a caramel·litzar a les flameres
1 pell de llimona

Elaboració
Bulliu la llet, el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella. En un pot a part caramel·litzeu una cullerada de sucre, per després tirar-ne una mica a cada flamera (també el podeu comprar fet).

Deixeu refredar la llet i quan ja estigui freda, retireu la canyella i la pell de llimona. Ara, ja podeu incorporar-hi els ous i remenar-ho bé.

Llavors, només us cal posar-ho dins la bullidora, que el vapor farà la resta!