diumenge 22 2013

Escudella i carn d'olla amb el robot

Ingredients:
1 carbassó petit
2 pastanagues
1 porro
1 ceba petita
Un grapat d'espinacs nets
1 patata mitjana
1 pot de cigrons cuits
1 ala de pollastre gran i menuts (sense fetge)
1 tall de carn magre (d'un dit de gruix) tallat a daus
1 botifarra crua
1/2 botifarra negra
1/2 culleradeta de sal marina
1 ou
Farina
2 cullerades de pa ratllat

Elaboració de la pilota:
Traieu la pell a la botifarra i amb l'ajuda d'una forquilla aixafeu-la dins d'un plat. Afegiu l'ou sencer i remeneu, tot seguit afegiu el pa ratllat i remeneu. Doneu forma allargada i arrebosseu amb farina. Reserveu.

Elaboració de l'escudella
Poseu a la cistella el pollastre i els daus de carn magre. Ompliu d'aigua el bol de la Thermomix fins dos dits per a sota de la vora de la cistella.
Trieu i renteu les verdures, peleu i esqueixeu les patates a trossos i poseu-ho tot al recipient gros de la Varoma junt amb la botifarra negra i la pilota. Els cigrons cuits s'afegiran els últims cinc minuts.
Programeu 45 minuts a temperatura Varoma i velocitat 1.
Passat aquest temps poseu la sal i els cigrons deixeu cinc minuts.

Serviu el plat d'escudella acompanyat amb les verdures i un tros de botifarra negre i de pilota.
 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...