Pa amb oli i xocolata

blog de cuina

Pàgines

  • inici
  • índex
  • cuina catalana
  • cuina delicada
  • berenars/esmorzars
  • menjars de carmanyola
  • cocció de llegums

cuina delicada

Aquí hi trobareu un recull de receptes poc elaborades, que poden servir d'orientació per confeccionar menús especialment personalitzats per a totes aquelles persones que per a una raó o una altra han de condimentar poc els aliments.
Espero que us agradin

Feu un "clic" sobre les lletres i entrareu a la recepta
Arròs amb llet
Arròs blanc al vapor 
Arròs bullit amb carbassó
Arròs bullit amb pèsols
Calçots al vapor  
Caldet de verdures amb pollastre
Crema de pèsols senzilla 
Canelons de mató i melmelada de carbassa
Espatlles de conill al vapor
Escudella senzilla  
Flams d'ou al vapor
Hamburgueses d'espinacs i vedella
Iogurts fets a casa 
Llenguado a la papillota 
Llibrets de llom al forn 
Mandonguilles de sípia
Mató cassolà 
Niu de bleda i arròs amb ous al forn
Pastís de verdures 
Pa o pastís de verdures (2)
Pastissets de bledes i patates
Patata i mongetes tendres al vapor
Pomes al vapor
Puré de verdures
Puré de carbassa
Puré de llenties sense pell
Sopa de pasta i arròs
Sopa de sèmola d'arròs
Truita de verdures a la planxa 
Truita de clares d'ou
Truita d'escarola
Truita d'espàrrecs
Verdures a la papillota 

També us pot interessar: cuina i càncer del cuiner Joan Dalmau
Veure recomanacions sobre l'alimentació equilibrada aquí
Print
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest
Inici
Subscriure's a: Missatges (Atom)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TRADUCTOR/TRANSLATE

Cercar en aquest blog

Situation de la Catalogne / Location of Catalonia / Localização da Catalunha

http://ca.wikipedia.org/wiki/Catalunya

Blogs gastronòmics que visito

  • rossella… Pane e Cioccolato
    Fa 3 hores
  • Fem un mos
    Fa 1 dia
  • Fem un mos
    Fa 1 dia
  • CriJoArMaEl
    Fa 2 setmanes
  • No tot son postres a la cuina
    Fa 2 setmanes
  • Cuinar és senzill
    Fa 2 mesos
  • TOTS A TAULA
    Fa 4 mesos
  • bufet de postres
    Fa 5 mesos
  • La cuisine de Mercotte :: Macarons, Verrines, ... et chocolat
    Fa 5 mesos
  • La lionesa
    Fa 6 mesos
  • Hervé Cuisine
Mostrar 5 Mostra-ho tot

Blogs que m'agraden

  • Associació fotogràfica Jaume Oller

Compres online

  • Dispan
  • Sosa ingredients

Entrades populars

  • Albergínies farcides sense carn
  • Galtes de porc a l’olla pressió
  • Bruixa al forn
  • Coca de Sant Joan
  • Llibrets de llom al forn
  • Congelar mongetes tendres
  • Macarrons clàssics amb botifarra

el bloc d'ebenisteria

el bloc d'ebenisteria

qui sóc

La meva foto
A peu coix. N. Sagués
Visualitza el meu perfil complet

poti-poti: altres indrets que visito

Recetas de cocina

arxiu del bloc

  • ▼  2024 (10)
    • ▼  de desembre (3)
      • Bescuit enrotllat d'espinacs
      • Enrotllat de pebrot escalivat
      • Cabdells farcits
    • ►  d’octubre (3)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  de gener (2)
  • ►  2023 (2)
    • ►  de desembre (2)
  • ►  2020 (7)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  de juny (5)
  • ►  2019 (16)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de juliol (3)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (5)
    • ►  de febrer (5)
  • ►  2018 (1)
    • ►  de març (1)
  • ►  2017 (15)
    • ►  de març (1)
    • ►  de febrer (5)
    • ►  de gener (9)
  • ►  2016 (4)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (1)
  • ►  2015 (3)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de març (1)
  • ►  2014 (16)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (3)
    • ►  de febrer (5)
    • ►  de gener (3)
  • ►  2013 (62)
    • ►  de desembre (1)
    • ►  de novembre (4)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  de setembre (2)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (2)
    • ►  de juny (3)
    • ►  de maig (4)
    • ►  d’abril (10)
    • ►  de març (13)
    • ►  de febrer (9)
    • ►  de gener (12)
  • ►  2012 (81)
    • ►  de desembre (6)
    • ►  de novembre (6)
    • ►  d’octubre (9)
    • ►  de setembre (3)
    • ►  d’agost (6)
    • ►  de juliol (10)
    • ►  de juny (14)
    • ►  de maig (5)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de març (7)
    • ►  de febrer (6)
    • ►  de gener (5)
  • ►  2011 (121)
    • ►  de desembre (8)
    • ►  de novembre (13)
    • ►  d’octubre (16)
    • ►  de setembre (10)
    • ►  d’agost (4)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (12)
    • ►  de maig (9)
    • ►  d’abril (9)
    • ►  de març (11)
    • ►  de febrer (14)
    • ►  de gener (14)
  • ►  2010 (45)
    • ►  de desembre (9)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (12)
    • ►  de setembre (3)
    • ►  de juliol (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (3)
    • ►  d’abril (4)
    • ►  de març (4)
    • ►  de febrer (4)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2009 (51)
    • ►  de desembre (4)
    • ►  de novembre (3)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (9)
    • ►  d’agost (3)
    • ►  de juliol (11)
    • ►  de juny (5)
    • ►  de maig (14)

REVISTES I PORTALS

  • Revista Cuina
  • Marmiton
  • Marabout
  • Cuisineduquebec
  • Cuisineaz

CAL QUE SAPIGUEM EL QUE MENJEM !!!!!!

CODIFICACIÓ DELS OUS

El "0" significa que provenen de gallines lliures i alimentades a base de pinsos ecològics.

L'"1" indica que provenen de gallines camperes lliures i alimentades amb pinsos naturals.

El "2" indica que provenen de gallines criades en grans naus, amuntegades horizontalment.

El "3" provenen de gallines amontegades verticalment en gàbies.

Font. revista MUY INTERESANTE







Total de visualitzacions de pàgina:

el perquè del bloc

Neix pa amb oli i xocolata per recollir totes aquelles receptes que recordo haver vist a fer a casa i que ara vaig recuperant a poc a poc; per les noves receptes que faig tot jugant a la cuina, per aquelles que un dia decideixi provar de fer...

En fi, per totes aquestes coses bones, dolces o salades que dia a dia omplen els nostres sentits.

En record del pa amb oli i xocolata que tant de temps em va acompanyar a l'hora del pati de l'escola.
Tema Fantàstic, S.A.. Amb la tecnologia de Blogger.