dissabte 08 2014

Confitura de cabell d'àngel


La confitura de cabell d'àngel és fa amb carbassa Cucurbita ficifolia o Carbassera de Cabell d'Àngel molt senzilla i amb un resultat espectacular al meu gust. Sempre que demano alguna elaboració amb cabell d'àngel em resulta molt enfarfegant la quantitat de sucre que porta i per tan la que he fet li he reduït i penso que hi he ensopegat el punt de dolçor.

Ingredients
800g de carbassa pelada i escorreguda
400g de sucre
1 pell de llimona petita
1 branca de canyella

Elaboració
Preescalfeu el forn a 180ºC i introduïu la carbassa en una safata de forn. Programeu 1/2 hora i gireu-la 1/2h més. Passat aquest temps traieu-la del foc i doneu-li un cop sec per partir-la. La pelareu ràpidament perquè gairebé surt sola si ho feu en calent. Traieu també les llavors.
Escorreu bé la polpa abans de posar-la al bol de la Thermomix. Afegiu el sucre, la pell de llimona i la canyella.
Programeu 100 durant 40 minuts i a velocitat cullera i gir a l'esquerra.
Un cop passat aquest temps programeu a temperatura Varoma durant 15 minuts velocitat cullera (sense gir a l'esquerra).
Tingueu en compte la quantitat d'aigua que us hi pugui haver quedat després de bullida i escorreguda podeu deixar la confitura més o menys espessa segons el vostre gust.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...