diumenge 28 2009

Pastis d'escalivada



Avui he fet pastis de puré de patata amb escalivada.
Ingredients
5 patates mitjanes
1 pebrot vermell i
1 albergínia escalivada
Una mica de formatge ratllat
Un bocí de mantega
Sal i pebre negre

Per fer la salsa
1 carbassó
2 tomàquets madurs
Un polsim d'alfàbrega
Sal, oli d'oliva i pebre negre

Bulliu les patates amb aigua i sal.
Coeu l'escalivada al forn.
Passeu per la paella, amb poc oli, el carbassó tallat molt prim i els tomàquets ratllats i el polsim d'alfàbrega, sal i pebre negre.

Feu el puré de patates amb el bocí de mantega i doneu-li forma rodona. Tritureu un cop cuita la barreja de carbassó i tomàquet i la passeu per un col·lador xinès. Cobriu amb aquesta pasta el pastis de patata, llavors col·loqueu a sobre el pebrot, l'albergínia i una mica de formatge ratllat.

Gratineu al forn i serviu calent.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...