dimecres 26 2013

Cargols de galeta




Vaig comprar un llibre de galetes de Marcela Capó i d'entrada ja em vaig enamorar d'aquestes que avui us presento. Us penjo la recepta original però us he de dir que hi he fet alguna variació com per exemple posar-hi menys canyella (ells recomanen una cullerada sopera).
Ingredients
185g de mantega temperatura ambient
185g sucre morè
1 ou
1/2 culleradeta d'essència de vainilla
Una punta de canyella
250g de farina
1 culleradeta d'impulsor
Preparació
Preescalfeu el forn a 180ºC
Bateu la mantega i el sucre. Afegiu l'ou i l'essència de vainilla i continueu barrejant fins a deixar-ho tot ben incorporat.
En un bol barregeu la farina, l'impulsor i la canyella i l'incorporeu a la mescla anterior.
Tapeu la massa amb paper film i poseu a la nevera durant una hora.
Feu unes botifarres amb la massa i cargoleu-les. Col·loqueu-les en una safata de forn per deixar-les de nou a la nevera, al menys mitja hora abans d'enfornar-les durant 10 minuts a forn moderat.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...