dimecres

Caldet de verdures amb pollastre de pagès

Ingredients per a dues persones
4-5 brots de bròquil
4-5 fulles verdes d'escarola (una manera d'aprofitar totes les fulles)
2 ales de pollastre de pagès
1 pastanaga
1 moniato mitjà
2 patates petites
1 trosset de porro
Sal

Ingredients pels bunyols del bullit de l'olla
L'escarola, el bròquil i el pollastre bullit
Pa sec ratllat a casa
Un grapat de panses de Corint (opcional)
1 ou de gallines criades en  llibertat
Oli d'oliva
Una mica de farina de blat o espelta

Elaboració
Talleu a daus petits la pastanaga, les patates, el porro i el moniato. Si preferiu podeu programar uns segons velocitat 5-7 la Thermomix.
Introduïu la cistella i ompliu el bol d'aigua fins la mida de mitja cistella, col·loqueu-hi les fulles d'escarola, les ales de pollastre i els brots de bròquil.
Tapeu i programeu 100ºC, 30 minuts, velocitat cullera i gir a l'esquerra. Quan acabi afegiu sal al vostre gust i programeu deu minuts més.
Quan ho tingueu cuit, traieu de la cistella les verdures i el pollastre. Desosseu les ales i deixeu refredar una mica. Afegiu l'ou i el pa ratllat que us admeti per tal que us quedi una massa suau per fer bunyols. Aquesta massa hi podeu afegir l'ingredient o espècia que més us agradi (formatge ratllat, pebre negre, panses...)
Poseu una mica de farina, sal i aigua en un plat i feu una espècie de tempura. Feu boles planes  de massa amb la mà, passeu-les per la tempura i fregiu amb oli d'oliva. Escorreu sobre papaer absorbent.


 
 


 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...