diumenge

Crema d'avellanes i xocolata casolana


Tenia moltes ganes de provar aquesta recepta estrella amb la Thermomix. Resultat sublim!!!
Si mireu a Internet veureu un munt de propostes i segurament totes us agradaran. 
Aquí us deixo la meva.

Ingredients:

100g d'avellanes torrades i pelades
150g de sucre 
300g de xocolata amb llet
200g de llet 
150g oli de gira-sol

Elaboració:

Poseu al bol de la Thermomix les avellanes i el sucre i tritureu durant 15 segons a velocitat 10
Afegiu la xocolata i tritureu 20 segons a velocitat 9 
Afegiu la llet i tritureu 1 minut a velocitat 10
Afegiu l'oli i programeu 7 minuts, temperatura 50º i velocitat 4

En acabar i abans de refredar aboqueu en pots de vidre. Quan estigui fred ho guardeu a la nevera i ja teniu esmorzars o berenars a punt!

Pels temps i les quantitats m'he documentat al blog de Velocidad cuchara, que fa molts anys que hi treballa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...