dimecres

Truita amb moniato, pastanaga i carbassó al forn


Us deixaré els ingredients de la meva truita variada, però aquesta només és una proposta per tal de que cadascú la faci amb els ingredients que més li agradin o tingui en aquell moment a la nevera. En el meu cas l'he fet per utilitzar el moniato amb pastanaga al vapor, que em va quedar ahir.
L'he fet amb un motlle bastant gros, per això veureu que ha pujat poc. El proper cop el faré amb un de més petit perquè em quedi més alt.
Si voleu podeu visitar altres propostes aquí

Ingredients:

3-4 ous
1 pastanaga mitjana tallada a daus i cuita al vapor
1/2 moniato tallat a daus i cuit al vapor
1/2 carbassó ratllat
2 cullerades de farina
2 culleradetes d'impulsor
3/4 de got de llet
90g d'oli d'oliva
100g de formatge ratllat (semi sec i parmesà). Si voleu en podeu reservar una mica per tirar per a sobre la massa però haureu de vigilar que no se us cremi abans que el tingueu cuit.
Un pessic de sal i pebre negre
Per decorar abans de servir: olives i tomàquets

Elaboració

Dexateu els ous en un bol, afegiu l'oli, llet, sal, pebre i els demés ingredients deixant pel final el boniato, la pastanaga, el carbassó i el formatge ratllat

Forn preescalfat a 180-200 uns 30' depenent del vostre forn o si ho feu amb aire. Vigileu i abans de treure'l feu la prova de l'escuradents.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...