diumenge 21 2019

Flam amb galetes Maria


Una proposta fresqueta heretada de les nostres àvies, per tant, avui he fet servir una sobre de flam Potax, tal com feia la meva.

Ingredients:
1 sobre de flam
3/4 de litre de llet
4-5 cullerades soperes de sucre
Pell de llimona ratllada
Un polsim de canyella en pols
4 rovells d'ou
Un motlle on hi haureu cobert el fons amb sucre cremat
2 paquets de galetes Maria 


Elaboració:
Reserveu 1/2 got de llet per a diluir-hi la preparació del flam.
Poseu en un pot els ous amb el sucre i batiu. Poseu-lo al foc i afegiu la llet, la canyella i la pell de llimona. Quan comenci a bullir afegiu el 1/2 got de llet que hi heu disolt el Potax i deixeu que vagi espessant. El procés us pot durar 1'.
Aboqueu unes cullerades al fons del motlle, cubriu d'una capa de galetes i aneu fent capes.
Deixeu refredar i guardeu a la nevera. Desmotlleu al moment de servir.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...