diumenge 06 2020

Pasta de dàtils i ametlla torrada

                         


Ingredients

200g de dàtils

50g d'ametlles torrades i sense pell

1 bon raig d'oli d'oliva verge

Elaboració

Renteu i traieu els pinyols als dàtils, barregeu-los amb les ametlles i afegiu el raig d'oli d'oliva (que podeu adaptar depenent de la textura)

Poseu-los en una picadora (jo he fet servir la Thermomix) i feu-ne una pasta, més o menys fina segons vulgueu trobar el granet d'ametlla.

Estireu la pasta amb un corró  a sobre d'un paper de forn, llavors l'enrotlleu. Deixeu-lo durant una hora al congelador abans de tallar-lo en porcions individuals.

Si preferiu podeu deixar-lo sense tallar i agafar la quantitat que necessiteu cada cop. En aquest cas podeu posar la pasta en algun pot de vidre petit i de boca ample.

La podeu fer servir per acompanyament de molts plats, com per exemple: en amanides variades, com a pasta d'untar el pa, farciment  en altres elaboracions, petit canapè dols o fins i tot, com a llaminadura si el banyeu amb una cobertura de  xocolata...


 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...