diumenge 24 2013

Magdalenes de carbassa amb canyella sense sucre



Ingredients per a 12 magdalenes
200g de carbassa bullida i escorreguda
3 cullerades de xarop d'atzavara
100g de farina d'ametlla
50g de farina de blat
2 ous
1 sobre d'impulsor
1 pessic de sal
1 polsim de canyella en pols
Motlles de magdalenes

Elaboració
Preescalfeu el forn a 180ºC
Peleu i traieu les llavors de la carbassa. Bulliu amb aigua, deixeu refredar i reserveu
Separeu les gemes i  les clares dels ous.

Aixafeu amb un forquilla
la carbassa fins a fer-ne una pasta.
Remeneu els rovells d'ou i les dues cullerades de xarop

En un bol barregeu la farina d’ametlla , la farina de blat, la carbassa triturada, els revells d’ou amb el xarop i remeneu.
 
Poseu el pessic de sal a les clares i munteu-les a punt de neu. 

Afegiu una mica de clares a la mescla. Quan ho tingueu barrejat incorporeu  a poc a poc i amb suavitat les clares muntades.

Amb l'ajuda d'una cullera ompliu els motlles de les magdalenes fins als 3/4 (2 cullerades per motlle).

Deixeu-los reposar durant mitja hora a la nevera. 

Poseu al forn durant uns 20 minuts però, com ja sabeu vigileu el vostre forn i feu la prova de l'escuradents.

Quan les torni a fer hi afegiré una mica de fruita seca. Crec que li anirà molt bé.

*Aquesta elaboració ha estat feta amb productes ecològics





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...