Què
necessiteu?
Bròquil
Una olla
Aigua
Un escorredor
Paper absorbent
Un recipient, film o bossa de plàstic per congelar
Poseu una olla al foc amb aigua sense sal
Renteu i talleu els brots del bròquil, quan bulli l'aigua els tireu a dins i feu un escaldat de 2 o 3 minuts, comptant quan l'aigua torni a agafar el bull.
Retireu i escorreu i refredeu-los immediatament sota un raig d'aigua freda de l'aixeta o posant-los en un bol amb aigua ben freda de nevera.
Una olla
Aigua
Un escorredor
Paper absorbent
Un recipient, film o bossa de plàstic per congelar
Poseu una olla al foc amb aigua sense sal
Renteu i talleu els brots del bròquil, quan bulli l'aigua els tireu a dins i feu un escaldat de 2 o 3 minuts, comptant quan l'aigua torni a agafar el bull.
Retireu i escorreu i refredeu-los immediatament sota un raig d'aigua freda de l'aixeta o posant-los en un bol amb aigua ben freda de nevera.
Un cop freds
poseu-los sobre un paper de cuina absorbent, per tal d'acabar de treure l'aigua
que hi pot haver quedat.
Poseu-les al recipient o bossa, etiqueteu l'envàs identificant el seu contingut i la data.
Poseu-les al recipient o bossa, etiqueteu l'envàs identificant el seu contingut i la data.