diumenge

Bull d'ou casolà


La proposta d'avui segueix la mateixa línea de l'anterior apunt: experimentar preparant "embotits" o enrotllats casolans, com en vulgueu dir, amb ingredients sense colorants ni conservants. Ideals per a l'hora de preparar esmorzars, encara que evidentment són de curta durada però, si voleu el podeu congelar a talls.

He començat pels de carn, però segurament la propera setmana treballaré amb propostes vegetals.

Com veureu, no espereu que tingui el color groc intens que estem acostumats a veure a les botigues, perquè dependrà del color dels ous i també del tipus d'espècies que hi poseu. 

Ingredients:

-200g de carn magra picada de porc (me l'he trinxat jo mateixa perquè hi he anat traient el greix segons m'ha convingut).
-2 ous grans sencers del núm.1 o 0
-1 polsim de sal marina
-1 polsim de pebre negre
-1 polsim de curri
-1 polsim de nou moscada

En un bol, barregeu tots els ingredients. 
Esteneu un film a sobre el marbre i amb l'ajuda d'una cullera hi afegiu la mescla. 
Enrotlleu molt bé.

Prepareu l'olla a vapor i coeu durant 40'. Si ho feu com jo a la varoma (vaporera) del robot, ja sabeu que al bol del robot s'hi posa un litre d'igua. Velocitat cullera i temperatura varoma.

Un cop cuit el deixeu refredar i quan estigui fred el poseu a la nevera. Si voleu que se us talli bé, deixeu-li força estona.

Espero que us engresqui a provar-ho de fer.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...