dimarts 02 2024

Enrotllat de verdures

 


Ingredients

6 ous

1/2 ceba de Figueres grossa

1/2 carbassó mitjà

250g de patata

25g de farina de blat

75g de farina de blat de moro

1/2 culleradeta de sal

Pebre negre molt. Quantitat al vostre gust

5 cullerades de formatge d’untar tipus Philadelpia

20 llagostins pelats

4 tires de pebrot vermell escalivat

Oli d'oliva verge


Elaboració

Preescalfeu el forn a 180ºC.

Ratlleu les verdures.

Prepareu la safata del forn i cobrint-la amb paper de forn.

En una paella coeu els llagostins amb una bon raig d’oli d’oliva, sal, pebre negre, un tomàquet tallat i dos dits de cava. Deixeu reduir una mica i abans de retirar del foc, incorporeu-hi una picada de julivert. Deixeu refredar.

En un bol poseu els cinc ous i barregeu les verdures ratllades. Esteneu-les pel damunt del paper forn.

Enforneu durant 30’ (aneu vigilant).

Talleu les tires de pebrot vermell escalivat i els llagostins. Barregeu tot amb el formatge i el suc dels propis llagostins. Reserveu.

Un cop trieu la planxa de verdures, retireu el paper de forn de sota. Enrotlleu-lo ajudant-vos d’un altre paper de forn perquè us agafi la forma.

Ompliu l’enrotllat amb el farcit i un cop muntat, tireu formatge ratllat per a sobre i gratineu al vostre gust.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...