dijous 19 2024

Enrotllat de pebrot escalivat

 


Ingredients

100g pebrot vermell escalivat

100g farina

2 ous

Espinacs bullits ben escorreguts (en el meu cas son congelats)

1 sobre d’impulsor

2 cullerades plenes i mitja d’oli d’oliva

Un polsim de sal

3 cullerades iogurt natural

1 capça de formatge fresc tipus Philadelpia

 

Pel farcit

Formatge fresc

Espinacs escorreguts

 

Elaboració

Preescalfeu el forn a 170ºC

Descongeleu i escorreu els espinacs. Reserveu

Feu un bescuit amb la resta d’ingredients i esteneu en una safata de forn coberta de paper de forn.

Enforneu durant uns 15 minuts i desmotlleu enrotllant-lo sobre si mateix quan encara estigui calent.

Alterneu una capa de formatge i una d’espinacs i aneu tancant de nou. Decoreu al vostre gust.

Refrigereu talleu a rodanxes i serviu.


 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...