diumenge 13 2024

Lluç amb pèsols

 

Ingredients

1 lluç tallat a rodanxes

1 ceba de figueres

1/2 porro

1 tomàquet pelat i ratllat

4 avellanes i julivert per fer la picada

Sal, pebre negre i vermell

1 gra d’all

1 fulla de llorer

Brou de peix

2 tasses de pèsols bullits

Farina

 

Elaboració

En una paella, sofregiu la ceba, el porro i el tomàquet

Saleu i enfarineu els talls de lluç (en el meu cas no els he fregit) però si voleu ho podeu fer. Poseu-los damunt el sofregit fet.

Prepareu la picada amb l’all, les avellanes i el julivert

Cobriu amb el brou de peix, la fulla de llorer i deixeu fer la xup-xup.

Afegiu sal i pebres al vostre gust i un moment abans de retirar del foc afegiu la picada.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...