diumenge 01 2024

Cabdells farcits

 

 

Ingredients

6 cabdells d’enciam

1 pastanaga gran ratllada

1 carbassó petit ratllat

2 llaunes de tonyina escorregudes

1 pebrot vermell escalivat

Formatge ratllat

Salsa beixamel:

40g de mantega

500g de llet

40g de farina de blat

1 polsim de nou moscada

1 polsim de sal

1 polsim de pebre negre

*Podeu fer la beixamel amb la mitat d’ingredients. En aquest cas n’he deixat per fer croquetes

2 tomàquets petits per a decorar

 

Elaboració

Renteu, partiu per la meitat els cabdells i coeu-los al vapor. Eixugueu-los amb un paper de cuina i esteneu-los a sobre la safata del forn.

Escorreu ben fort la pastanaga i el carbassó, que ja teniu ratllats, junt amb el pebrot escalivat tallat a daus, perquè no us hi quedi gens d’aigua.

Prepareu la beixamel, incorporeu-hi les verdures i la tonyina tot fent-ne una pasta.

Farciu amb la barreja els cabdells i tireu per a sobre el formatge ratllat i un tros de tomàquet.

Gratineu al forn al vostre gust.             

 

 

          

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...