Ingredients
6 cabdells d’enciam
1 pastanaga gran ratllada
1 carbassó petit ratllat
2 llaunes de tonyina escorregudes
1 pebrot vermell escalivat
Formatge ratllat
Salsa beixamel:
40g de mantega
500g de llet
40g de farina de blat
1 polsim de nou moscada
1 polsim de sal
1 polsim de pebre negre
*Podeu fer la beixamel amb la mitat d’ingredients. En aquest cas n’he deixat per fer croquetes
2 tomàquets petits per a decorar
Elaboració
Renteu, partiu per la meitat els cabdells i coeu-los al vapor. Eixugueu-los amb un paper de cuina i esteneu-los a sobre la safata del forn.
Escorreu ben fort la pastanaga i el carbassó, que ja teniu ratllats, junt amb el pebrot escalivat tallat a daus, perquè no us hi quedi gens d’aigua.
Prepareu la beixamel, incorporeu-hi les verdures i la tonyina tot fent-ne una pasta.
Farciu amb la barreja els cabdells i tireu per a sobre el formatge ratllat i un tros de tomàquet.
Gratineu al forn al vostre gust.