dimecres 27 2009

Crestes d'espinacs


Ingredients
1 paquet de massa de crestes preparada
1 bossa d’espinacs nets
100 grams de pinyons crus
100 grams de panses de Corint
2 ous durs
1 ou sencer
1 ceba
Oli d’oliva i sal

Primer, talleu la ceba a làmines fines i confiteu-la en una paella antiadherent amb un raig d’oli d’oliva (per confitar la ceba cal deixar-la coure a foc molt lent, sense que agafi color).
Després, coeu els espinacs al vapor o amb poca aigua i els escorreu per treure’ls tota l’aigua. Seguidament, col•loqueu-los en un bol i afegiu-hi els pinyons, les panses, els dos ous durs ratllats, la ceba confitada, un raig d’oli d’oliva i sal a gust. Deixeu-ho tot ben barrejat.
Col•loqueu les crestes sobre el marbre de la cuina i aneu-les omplint amb la barreja. Tanqueu les vores amb l’ajuda de la punta d’una forquilla.
Tot seguit, unteu amb una mica de mantega, o unes gotes d’oli, una safata que pugui anar al forn (també podeu emprar paper Cuisson) per anar-hi col•locant les crestes plenes; llavors, amb l’ajuda d’un pinzell de cuina, pinteu-les amb el rovell de l’ou que us queda.
Poseu-les al forn a 180 ºC fins que veieu la pasta cuita. Les podeu servir en una safata acompanyades d’escalivada, diferents tipus d’enciam o la vostra amanida preferida.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...