divendres 19 2010

Crema catalana de Sant Josep: la tradició 19 de març

Avui a la feina hem parlat de la Crema de Sant Josep, així que quan he arribat a casa és el que he fet primer. No l'he fet amb midó sinó amb flam Potax.

Ingredients:
1 litre de llet
8 cullerades de sucre
6 rovells d'ou
1 branca de canyella
Pell de llimona
1 sobre de flam Potax

Primer bulliu la llet amb la canyella i la pell de llimona. Deixeu-la refredar, mentrestant remeneu els rovells d'ou, amb el sucre i quan la llet estigui freda, separeu-ne un got per desfer-hi el Potax. La llet que us queda la barregeu amb els rovells i la poseu al foc. Quan arrenqui a bullir, hi afegiu el Potax dissolt que heu preparat abans. L'aneu remenant fins que s'espesa. A mi m'agrada deixar-la bullir perquè quedi l'ou cuit per evitar contagis. Això va al vostre gust.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...