Avui he preparat un deliciós plat per a
carmanyola.
Ingredients per a dues persones
12 llagostins mitjans
200g de tallarines de color ecològics
Oli d'oliva verge
Sal marina i pebre negre
1 culleradeta de mantega ecològica
Un polsim d'herbes de provença ecològiques
Un boci de formatge roquefort
Elaboració
Bulliu amb aigua i sal les tallarines. Quan
estiguin "al dente", escorreu i poseu-hi mitja culleradeta de mantega
a sobre i remeneu. Reserveu en una safata
Peleu els llagostins i salpabreu. Fregiu-los
(caps i cues pelades) en una paella amb oli d'oliva. Reserveu els caps i l'oli
que us hagi quedat per fer un oli perfumat que podreu guardar a la nevera per
fer-lo servir per altres plats.
Afegiu les cues i part del suc a la safata de
les tallarines tireu les herbes de provença, el boci de roquefort i ja podeu
posar-lo a la carmanyola.