dimarts 05 2013

Tastets de coca de pa amb oli d'oliva




Una proposta molt versàtil ara us presento la salada, al vespre la dolça. Espero que us agradi
 
Ingredients
400g de farina
200g d'aigua
25g d'oli d'oliva verge
1 pessic de sal
1 sobre de llevat deshidratat
Elaboració
1. Preescalfeu el forn a 220ºC
2. Poseu l'aigua i l'oli al got del robot de cuina Thermomix. Programeu 30 segons a 37ºC i velocitat 1.
3. Afegiu la farina, el polsim de sal i a sobre de tot el contingut del sobre de llevat deshidratat. Feu per aquest ordre.
4. Retireu la massa del got i col·loqueu-la en un bol i tapeu-lo amb un film o un drap. Deixeu reposar durant mitja hora sense moure'l de lloc i  fins que us llevi el doble del seu volum
5. Partiu la massa en dos. Esteneu-les dues parts en una safata de forn.
6. Pinteu amb ou batut i enforneu durant uns vint minuts. Veureu que les bores es torren i si mireu la sola veureu que ha enrossit.
7. Talleu-la a dauets i serviu acompanyat amb guacamole,  humus...

Per fer-ho a mà 


Barregeu la farina i el llevat deshidratat. Passeu pel sedàs i feu un volcà aneu barrejant a mà la resta d'ingredients fins aconseguir la consistència de la massa que us agradi. Pel demès seguiu els mateixos passos explicats abans.


Recomanació: si no us agrada amb gust fort d'oli d'oliva, feu servir un més suau.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...