dimarts

Bruixa al forn


La bruixa és un peix blanc francament bo i molt més econòmic que el llenguado. El podeu cuinar de moltes maneres i sempre us quedarà bé.
Avui he escollit una elaboració molt senzilla i saludable.

Ingredients per a dues persones
1 bruixa gran
2 patates mitjanes
Oli d'oliva verge
Sal i pebre a gust

Elaboració
Preescalfeu el forn a 180ºC
Talleu les patates a rodanxes, no molt gruixudes i feu-hi uns talls al damunt. Col·loqueu-les a sobre la safata del fon untada d'oli o a sobre paper de plata també pintat amb oli.

Poseu-les al forn  deu minuts, mentrestant salpebreu la bruixa i passats els deu minuts la col·loqueu a sobre la safata desplaçant a un costat les patates.

Tireu un bon raig d'oliva verge per a sobre la bruixa i les patates abans d'enfornar. El temps l'haureu de vigilar vosaltres perquè dependrà de la mida que hageu tallat les patates, pes de la bruixa  i del punt que us agradi menjar-ho.

La  podeu servir tal qual o acompanyada d'un toc de maionesa casolana o amb una picada d'all i julivert.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...