Un plat molt senzill, que millora si no es fa amb preses.
Últimament en prevenció de l’Anisakis, tant el peix com el marisc, primer els congelo.
Últimament en prevenció de l’Anisakis, tant el peix com el marisc, primer els congelo.
Ingredients per a tres persones
12 llagostins grandets
2 alls
julivert
oli d’oliva
sal i pebre negre
Elaboració:
Descongeleu els llagostins, poseu-les-hi sal i pebre al vostre gust.
Trinxeu els alls pelats i el julivert.
Poseu un bon raig d’oli en una paella i quan estigui calent afegiu-hi els llagostins. Quan els tingueu cuits (punt de cocció al vostre gust també), retireu la paella del foc i reserveu els llagostins en una safata de servir.
Afegiu una mica més d’oli a la paella i torneu-la a posar al foc. Afegiu el trinxat d’all i julivert i feu un tomba i tomba. Tireu el preparat per a sobre dels llagostins i serviu-los calents.
Estan per sucar-hi pa!