divendres

Coca de recapte



Una de les avantatges que té la coca de recapte és que sempre la pots fer diferent perquè a part de que surten boníssimes, serveixen per aprofitar aquelles petites racions o productes que ens han quedat a la nevera.

Ingredients per a la coca d'avui
1 làmina de pasta de full
1 o 2 carxofes
8 tomaquets
1 tasseta d'espinacs bullits i escorreguts
1 grapat d'olives arbequines
1 pastanaga gran ratllada
1/4 de porro tallat ben fi
Oli d'oliva verge
Sal i pebre negre
100g formatge ratllat

Elaboració
Esteneu la làmina de pasta de full sense treure-hi el paper de forn. Punxeu amb una forquilla per tal que quan es cogui no s'infli.
Prepareu les verdures tallant-les ben fines i col·loqueu-les a sobre la làmina al vostre gust els deixant el formatge ratllat per sobre.
Amaniu bé amb un bon raig d'oli d'oliva, sal i pebre al gust
Enforneu a 200ºC 30 minuts (en el meu cas he anat mirant el color dels costats perquè la volia una mica torradeta). 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...