diumenge

La cuina de la carmanyola

Avui he començat a preparar menjars pel Tuper. Les vacances d’alguns membres de la família estan a punt d’acabar i aquesta setmana avançaré feina preparant menjar per congelar.
Sembla fàcil, però té la seva dificultat perquè a sobre no puc cuinar cap plat amb carn, això vol dir que res d’estofats i que els entrepans també han de ser vegetals o amb peix. He de fer servir l’enginy. Si algú em dona algun suggeriment li estaré molt agraïda.

Canelons de rap amb verdures
(6 canelons)

2 talls gruixuts de rap
1 porro petit
4 tomàquets madurs
1 carbassó petit
Un polsim de julivert sec
Formatge ratllat
Una cullerada de farina per fer la beixamel
Una cullerada de mantega
Oli d’oliva
Sal i pebre

Fregiu amb poc oli el rap i trinxeu-lo.
Sofregiu el porro, el carbassó i els tomàquets escaldats i pelats. Un cop cuit el sofregit barregeu-hi el rap i el polsim de julivert sec.
Bulliu les plaques de canalons i les ompliu amb la pasta.
Prepareu la beixamel i tireu-li per sobre junt amb el formatge ratllat. Gratineu i llest.

Quan estigui fred poseu al Tuper i al congelador!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...