Avui però, us presento una sopa de peix que es fa en un tres i no res. Per fer-la com la de la fotografia només us calen:
Un o dos caps de rap (depent de la grandària i del número de comensals) i les pells, espines de lluç o qualsevol peix blanc que tingueu.
1 ceba de Figueres
2 tomàquets madurs
1 o dues fulles de llorer
1 llesca de pa de pagès del dia abans
Un polsim de pebre vermell dolç i un altre de pebre negre
Sal i oli d'oliva verge.
Feu un sofregit suau amb un raig d'oli d'oliva, la ceba tallada a rodanxes i els dos tomàquets madurs escaldats i pelats.
Tingueu la llesca de pa de pagès del dia abans, engrunada en un plat.
Bulliu els caps de rap, les espines i les pells dels peixos amb aigua, sal i una fulla de llorer. Quan estigui cuit i fred, el trieu traient totes les espines.
Un cop triat ho incorporeu al sofregit.
Coleu el brou de peix i aboqueu-lo a sobre el preparat, junt amb la llesca de pa esmicolada.
Us deixo al vostre gust afegir-hi la quantitat de sal i pebre que preferiu.
Deixeu-hi fer la xup-xup una estoneta...
Al finalpodeu tirar-hi una picada d'all i julivert.
Bon profit!
Un o dos caps de rap (depent de la grandària i del número de comensals) i les pells, espines de lluç o qualsevol peix blanc que tingueu.
1 ceba de Figueres
2 tomàquets madurs
1 o dues fulles de llorer
1 llesca de pa de pagès del dia abans
Un polsim de pebre vermell dolç i un altre de pebre negre
Sal i oli d'oliva verge.
Feu un sofregit suau amb un raig d'oli d'oliva, la ceba tallada a rodanxes i els dos tomàquets madurs escaldats i pelats.
Tingueu la llesca de pa de pagès del dia abans, engrunada en un plat.
Bulliu els caps de rap, les espines i les pells dels peixos amb aigua, sal i una fulla de llorer. Quan estigui cuit i fred, el trieu traient totes les espines.
Un cop triat ho incorporeu al sofregit.
Coleu el brou de peix i aboqueu-lo a sobre el preparat, junt amb la llesca de pa esmicolada.
Us deixo al vostre gust afegir-hi la quantitat de sal i pebre que preferiu.
Deixeu-hi fer la xup-xup una estoneta...
Al finalpodeu tirar-hi una picada d'all i julivert.
Bon profit!