Amb aquesta bona pinta, va quedar el pastís de diumenge. El pa de pessic no té cap secret, però la cobertura de xocolata és avui la protagonista de l'apunt.
Una rajola de xocolata de postres de la Nestlé
Un brik petit de nata
Un pot de melmelada de albarcoc
Ametlla trinxada per adornar
Obriu el pastis amb dos nivells i escampeu la melmelada (tirar-hi licor depèn de cadascú, el meu no en tenia).
Trinxeu la xocolata i desfeu-la al bany Maria amb la nata fins que la veieu al punt, després poseu la cobertura damunt del pa de pessic, una mica d'ametlla pels voltants, bon profit!
Una rajola de xocolata de postres de la Nestlé
Un brik petit de nata
Un pot de melmelada de albarcoc
Ametlla trinxada per adornar
Obriu el pastis amb dos nivells i escampeu la melmelada (tirar-hi licor depèn de cadascú, el meu no en tenia).
Trinxeu la xocolata i desfeu-la al bany Maria amb la nata fins que la veieu al punt, després poseu la cobertura damunt del pa de pessic, una mica d'ametlla pels voltants, bon profit!