dilluns 24 2011

Pa de pessic amb farina d'arròs

Ahir també vaig tenir la idea de preparar aquest pa de pessic fet amb farina d'arròs i llet, per presentar al “Memòries”, però després de compartir-ho amb el coixí, avui he pensat que tot i que porta llet i farina d'arròs, no s'ajustava precisament al que demanaven. Per aquest motiu he canviat de preparació.

Ingredients

150g de farina d'arròs
150g de sucre (peseu 100g i 50g)
125g de llet fresca sencera
4 ous
Sucre llustre

Elaboració

Separeu les clares dels rovells.

Poseu els rovells, la llet, 100g de sucre fins que us quedi ben esponjat, llavors afegiu la farina garbellada en forma de pluja.

Munteu les clares a punt de neu i aneu afegint el 50g de sucre mentrestant. Quan les tingueu a punt, les afegiu a la massa i l'emmotlleu.
Forn a 180ºC durant 30 minuts.

Ha quedat molt suau i l'he guardat per esmorzars o berenars.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...