Avui us presento unes galetes molt fàcils i ràpides de fer perquè la pasta Brisa la vaig comprar al supermercat.
Oh!
Ja fa temps que vaig fer l'experiment aquest però em van quedar "galetes a la pedra" perquè eren molt primes. Així que aquest cop, les vaig engruixir tallant-ne dues amb el talla pastes i posant-ne una a sobra l'altra (com podeu veure a la fotografia).
Ingredients:
Una massa de pasta Brisa
1/2 pastilla de xocolata de postres de la Nestlè
1 cullereta de mantega
Escalfeu al forn a 180º
Elaboració:
Talleu, amb els motlles de tallar pastes, la massa a sobre mateix del paper que porta i poseu la safata al forn quan les tingueu totes tallades.
Recordeu posar-les dobles perquè quedi una mica més gruixuda la galeta.
El temps com sempre depèn del forn, però és couen entre 10-15 minuts, encara que no deixeu de vigilar.
Un cop fredes, unteu-les amb la xocolata, que haureu fos al bany Maria amb la mantega.
Jo, com veureu a la fotografia, vaig fer-ho molt aviat i encara eren massa calentes tant les galetes com la xocolata. En fi, a la propera espero que quedin estèticament millor. El gust era immillorable.
Ideal per treballar-les amb els nens a la cuina. Bon profit!
Ei! Ara he vist que en el bloc EL PLAT BLANC té unes galetes que Hum!
Oh!
Ja fa temps que vaig fer l'experiment aquest però em van quedar "galetes a la pedra" perquè eren molt primes. Així que aquest cop, les vaig engruixir tallant-ne dues amb el talla pastes i posant-ne una a sobra l'altra (com podeu veure a la fotografia).
Ingredients:
Una massa de pasta Brisa
1/2 pastilla de xocolata de postres de la Nestlè
1 cullereta de mantega
Escalfeu al forn a 180º
Elaboració:
Talleu, amb els motlles de tallar pastes, la massa a sobre mateix del paper que porta i poseu la safata al forn quan les tingueu totes tallades.
Recordeu posar-les dobles perquè quedi una mica més gruixuda la galeta.
El temps com sempre depèn del forn, però és couen entre 10-15 minuts, encara que no deixeu de vigilar.
Un cop fredes, unteu-les amb la xocolata, que haureu fos al bany Maria amb la mantega.
Jo, com veureu a la fotografia, vaig fer-ho molt aviat i encara eren massa calentes tant les galetes com la xocolata. En fi, a la propera espero que quedin estèticament millor. El gust era immillorable.
Ideal per treballar-les amb els nens a la cuina. Bon profit!
Ei! Ara he vist que en el bloc EL PLAT BLANC té unes galetes que Hum!