Ja fa dies vaig comprar un llobarro gran i vaig demanar a la peixateria que el fessin a filets per congelar. Així que, n'hi ha per dos àpats de tres persones.
He pensant que és un plat molt bo per aquestes festes, deliciós i senzill de preparar, ideal per poder gaudir del dia sense nervis d'última hora i si feu servir un estri com aquest veureu les patates i les pastanagues tallades en un tres i no res.
Aquesta maquineta la vaig comprar expressament per fer el formatge ratllat i, hi tallo moltes coses però no hi ratllo formatge. Ironies de la vida!
Aquesta maquineta la vaig comprar expressament per fer el formatge ratllat i, hi tallo moltes coses però no hi ratllo formatge. Ironies de la vida!
Ingredients:
4 patates grans
4 pastanagues
Oli d'oliva verge
Sal i pebre negre
1 llimona
Elaboració
Poseu oli en una paella a foc viu, quan estigui calent tireu-hi les patates i les pastanagues que s'enrossiran ràpidament, doneu un parell o tres de voltes i tapeu-les abaixant el foc a partir d'aquí deixeu coure poc a poc perquè vegin traient l'aigua. Així quedaran toves sense xuclar gaire oli. Si voleu podeu també posar-hi ceba.
Un cop cuites, retireu-les i col·loqueu-les a la safata de forn i a sobre el filet de llobarro que prèviament haureu salpebrat.
Uns 10-12 minuts al forn a 180º. Depèn del vostre gust i de la grandària del peix
Al retirar-lo del forn hi tireu per sobre suc de llimona i un rajolinet d'oli d'oliva.
La decoració que escolliu vestirà de festa aquest plat tant senzill.