Per si de cas aquest any, el nostre tió no ens caga gaires torrons, tant en Narcís com jo, ja anem ben coberts!
Enguany no arribaran pas a Nadal, ni a dilluns crec... Estan boníssims!!!
Una proposta molt dolça i vairada la de la Recepta del 15 d'aquest mes. Els fogons de la bordeta i Xocolata desfeta ens fan preparar aquesta magnífica recepta que, potser sense adonar-se'n han fet d'ella una gran felicitació blocaire.
Ingredients:
300g de xocolata
150 de nata líquida
25g de sucre
25g de mantega
1/2 culleradeta moca d'extracte de vainilla
1 culleradeta de postra de brandi
Un grapat d'ametlles pelades i torrades
Elaboració:
Folreu un motlle rectangular amb fulles de guitarra si és de fusta (com el meu cas). Si és un brik o de silicona, no cal.
Esmicoleu en un bol la xocolata
Poseu la nata, el sucre i la vainilla al foc, feu-li arrencar el bull.
Quan hagi arrencat el bull, poseu la mantega (que quedi fosa). Afegiu-hi la xocolata en dues vegades i quan la tingueu fosa hi afegiu el brandi i les ametlles.
Si voleu, podeu cobrir-ho amb una cobertura de xocolata com ara aquesta que va fer en Narcís pel seu nougat.
Emmotlleu, deixeu refredar i Bon Nadal
Si voleu veure més motlles de fusta feu clic aquí
__________________________________________