dimecres 25 2012

Truita d'espàrrecs

Continuant amb el meu tarannà culinari, avui em presento al Memòries d'una cuinera amb aquesta senzilla truita amb espàrrecs a la planxa. Habitualment faig la truita amb l'ingredient incorporat però, en aquest cas l'espàrrec hi va abrigat.
Aquest plat l'incloc a l'apartat de cuina delicada


Ingredients per a una persona
1 ou
6 espàrrecs verds
1 cullerada de mató
Sal, oli
Un tomàquet mitjà

Elaboració

Deixateu l'ou i tireu-hi un polsim de sal

Trieu els espàrrecs (poden ser congelats) i escaldeu-los dos minuts amb aigua i sal. Refredeu-los amb aigua ben freda un cop cuits. Després passeu-los per la planxa junt amb el tomàquet tallat a rodanxes fent un tomba i tomba.

En una paella antiadherent coeu la truita primer per un costat i després per l'altra girant-la amb un plat. Quan estigui freda escampeu una mica de mató per a sobre i col·loqueu-hi els espàrrecs abans d'enrotllar-la.

La podeu servir tal qual o acompanyada amb un toc de la salsa que més us agradi (salsa de ceba caramel·litzada, salsa de calçot, salsa de bolets...) Us ho deixo al vostre gust!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...