diumenge 15 2012

Canya i mini canyes de pasta de full farcides de verdures al vapor


Volia tornar a presentar un plat amb pasta de full, però el volia fer diferent a les altres elaboracions que he anat fent al llarg de l'any (reixats vegetals, coca de recapte...). Aquesta opció m'ha semblat senzilla, lleugera i es pot fer amb dues versions (canya llarga o en petites porcions)


Ingredients

1 làmina de pasta de full
1 bossa de 200g de puntes d'espàrrecs congelats
1 carbassó petit
1 pastanaga grossa
Formatge ratllat
1/2 porro
1 ou

Elaboració

Preescalfeu el forn a 220ºC

Talleu el carbassó,  la pastanaga i el porro fent cintes.

Poseu una cassola o estri de vapor al foc i afegiu-hi les verdures i els espàrrecs. Coeu"al dente" amb una mica de sal per a sobre. Reserveu

Esteneu la làmina i feu-ne dues parts rectangulars. Repartiu la verdura amb un polsim de formatge a sobre i enrotlleu com un caneló.

Abans d'enfornar talleu-ne una en porcions i l'altra la deixeu sencera.

Pinteu amb ou batut i deixeu-les al forn durant 10 minuts (com sempre depenent del vostre forn)



 
   
 
___________________________________________________________

Proper taller: lioneses


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...