Volia tornar a presentar un plat amb pasta de full, però el volia fer diferent a les altres elaboracions que he anat fent al llarg de l'any (reixats vegetals, coca de recapte...). Aquesta opció m'ha semblat senzilla, lleugera i es pot fer amb dues versions (canya llarga o en petites porcions)
Ingredients
1 làmina de pasta de full
1 bossa de 200g de puntes d'espàrrecs congelats
1 carbassó petit
1 pastanaga grossa
Formatge ratllat
1/2 porro
1 ou
Elaboració
Preescalfeu el forn a 220ºC
Talleu el carbassó, la pastanaga i el porro fent cintes.
Poseu una cassola o estri de vapor al foc i afegiu-hi les verdures i els espàrrecs. Coeu"al dente" amb una mica de sal per a sobre. Reserveu
Abans d'enfornar talleu-ne una en porcions i l'altra la deixeu sencera.
Pinteu amb ou batut i deixeu-les al forn durant 10 minuts (com sempre depenent del vostre forn)
___________________________________________________________
Proper taller: lioneses