dissabte 26 2012

Magdalenes amb oli d'oliva


Després de tant repòs, em reestreno culinàriament amb unes magdalenes senzilles inspirades en l'Eva Arguiñano que m'ha permès estar molt poca estona dreta. N'han sortit dotze

Ingredients

2 ous ecològics
125g de sucre
125g de farina
1/4 de litre d'oli d'oliva
Ratlladura de llimona
Xocolata
1/2 sobre d'impulsor
Motlles de magdalena
Una màniga pastissera

Preparació

Preescalfeu el forn a 180ºC
Poseu els ous i el sucre al bol de la batedora. Munteu i afegiu la ratlladura de llimona, remeneu i afegiu la farina amb el llevat i per últim l'oli d'oliva fins que quedi tot ben incorporat.
Poseu la massa a la màniga i ompliu els motlles fins uns 3/4. Tireu els bocins de xocolata per a sobre i enforneu entre 15-18 minuts (depenent del vostre forn)

Espero que us agradin perquè han sortit boníssimes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...