Està vist que per participar en el Memòries d'una cuinera d'aquest mes he hagut de fer servir l'enginy més que mai. Necessitava una elaboració senzilla i que es pogués fer asseguda.
Ja està!
Un muntatge amb restes de decoracions : una galeta de mantega meva, xocolates de colors d'en Narcís, del bloc la lionesa de quan va participar en el XouArt d'en Toni López , un ou petit de Pasqua sense muntar, una mica de trufa d'aquella tan bona que va fer servir ahir per l'elaboració d'un pastís...
Mans a l'obra! Com qui fa un quadre...
Mans a l'obra! Com qui fa un quadre...
Ingredients
1 ou de xocolata (premeu aquí per veure com fer els ous)
Trossos de decoracions de xocolata blanca, negra i de color
1 galeta de mantega gran (premeu aquí per veure com fer galeta)
6 o 7 cullerades de trufa cuita (premeu aquí per veure com fer la trufa)
cacau en pols
Preparació
Agafeu una mica de trufa cuita i poseu-la en un bol. Remaneu-la enèrgicament per tal d'estovar-la i fer-la servir per enganxar les peces.
Feu servir la galeta de base i a sobre presenteu-hi els ous i els altres elements abans d'enganxar-los.
En aquest cas he preferit farcir els ous amb la trufa aterrossada i no desfeta. També m'ha passat pel cap desfer-la i fer servir la màniga pastissera.
Abans de muntar el plat hi feu una enfarinadeta de cacau en pols i passeu a la col·locació de les postres.
Un encant, no sabia per on començar a menjar...
Espero que us hagi agradat la idea i gràcies noies, per mantenir el Memòries! I a tu Narcís per deixar-me parasitar les teves decoracions de xocolata que cada cop m'engresquen més.
Algú em diu:
Nuri, d'on treus l'humor per fer coses?
I jo responc:
de molt endins i per treure'l només haig de somniar nous reptes...