diumenge

Pasta de full farcida


Una proposta senzilla, bona i que permet fer-hi moltes combinacions, tan pel que fa el farcit com el dibuix que l'embolcalla. Com veureu avui he jugat amb plantilles en forma de cor, però com us deia, podeu fer-les de la temàtica que més us agradi (aficions dels convidats, esport preferit...)

Ingredients per a dues persones
1 làmina de pasta de full
Escalivada de pebrot i albergínia
4 tomàquets xerri
Encenalls de pernil dolç
Formatge ratllat
1 ou batut per decorar
Plantilla en forma de cor de paper (si preferiu podeu fer un altre tipus de dibuix)

Elaboració
Preescalfeu el forn
Feu el dibuix d'un cor en un paper per fer-lo servir de plantilla. Retalleu i col·loqueu a sobre de la làmina per retallar la pasta. De cada làmina us surten 4 peces.
Pinteu amb AIGUA els voltants dels cors i repartiu el farcit. Col·loqueu un altre cor a sobre i segelleu bé els voltants tot fent una mena de zic-zac amb el mànec d'una cullereta.
Punxeu amb la punta d'un ganivet a sobre per fer la funció de xemeneia.
Pinteu amb ou batut i enforneu a 200ºC durant 20-25 minuts, però recomano abans de treure'ls del forn que l'aixequeu una mica de sota amb la punta d'un ganivet per veure si el veieu cuit, doncs com ja sabeu cada forn és un món.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...