Bé, estic aprofitant al màxim la meva màquina de vapor. Vull experimentar amb diversos aliments.
El dia que la vaig comprar, vaig fer recerca de receptes al vapor a la mateixa web de la màquina i en vaig trobar molt poques, d'aquí la meva curiositat en fer proves. De moment el que hi he fet, m'ha agradat molt.
Les receptes que faig són lleugeres i saludables.
El dia que la vaig comprar, vaig fer recerca de receptes al vapor a la mateixa web de la màquina i en vaig trobar molt poques, d'aquí la meva curiositat en fer proves. De moment el que hi he fet, m'ha agradat molt.
Les receptes que faig són lleugeres i saludables.
Ingredients per aquest plat:
2 espatlles de conill
1 tomàquet madur
1/ceba de Figueres
1/2 poma ratllada ampla
Sal i pebre negre
Oli d'oliva
Herbes de Provença
Elaboració:
Netegeu el conill, salpebreu i poseu-lo a la safata. Talleu a rodanxes el tomàquet, la ceba i la poma i repartiu-les pel voltant.
Poseu el rellotge a 35'.
Quan estigui cuit l'acompanyeu amb un bon raig d'oli d'oliva i un bon polsim de herbes de Provença.
Recomanen la carn de conill en règims hipocalòrics. Tot i que aquest no ha estat fet amb aquesta intenció, sinó amb la de ser un plat de fàcil digestió.
Així ha quedat!