Com podeu veure, segueixo experimentant amb la cuina al vapor.
Ingredients:
4 pomes
4 culleretes de mel
Un grapadet de pinyons
4 nous
canyella en pols
Preparació:
Renteu les pomes i els hi buideu amb un estri de buidar pomes o amb un ganivet.
Col·loqueu-les en un dels recipients de la màquina de cuinar al vapor i programeu el rellotge 20 minuts.
Serviu-les calentes i acompanyades d'una cullereta de mel i fruits secs i si us hi agrada un polsim de canyella molta.
Bon profit!
Ingredients:
4 pomes
4 culleretes de mel
Un grapadet de pinyons
4 nous
canyella en pols
Preparació:
Renteu les pomes i els hi buideu amb un estri de buidar pomes o amb un ganivet.
Col·loqueu-les en un dels recipients de la màquina de cuinar al vapor i programeu el rellotge 20 minuts.
Serviu-les calentes i acompanyades d'una cullereta de mel i fruits secs i si us hi agrada un polsim de canyella molta.
Bon profit!