Fàcil, pràctica i econòmica
Una bona idea perquè la mainada gaudeixi d'una altra manera la verdura.
Ingredients:
1 coca de forner
2 pebrots vermells
2 albergínies
2 cebes de Figueres
2 tomàquets madurs grans
oli d'oliva verge
sal pebre
Olives negres (opcional)
Preparació:
Escaliveu els pebrots, les albergínies i les cebes al forn
Ratlleu o triturar els tomàquets
Partiu pel mig la coca i talleu-la en porcions. Amaniu amb oli d'oliva, pebre negre i sal l'escalivada. Suqueu la coca amb el suc de tomàquet, i repartiu la verdura escalivada i les olives (tallades o senceres) per sobre. Tireu formatge ratllat per sobre i gratineu al forn.
Una bona idea perquè la mainada gaudeixi d'una altra manera la verdura.
Ingredients:
1 coca de forner
2 pebrots vermells
2 albergínies
2 cebes de Figueres
2 tomàquets madurs grans
oli d'oliva verge
sal pebre
Olives negres (opcional)
Preparació:
Escaliveu els pebrots, les albergínies i les cebes al forn
Ratlleu o triturar els tomàquets
Partiu pel mig la coca i talleu-la en porcions. Amaniu amb oli d'oliva, pebre negre i sal l'escalivada. Suqueu la coca amb el suc de tomàquet, i repartiu la verdura escalivada i les olives (tallades o senceres) per sobre. Tireu formatge ratllat per sobre i gratineu al forn.