dijous 28 2011

Mató casolà amb xocolata

Continuant amb les meves degustacions a base de mató casolà, avui l'he preparat aquest mató amb xocolata.

Per preparar la xocolata només he fet servir els retalls de xocolata que van sobrar per Pasqua (ous i altres bocins) desfets al bany maria.

Ingredients:
1 litre de llet fresca
1 llimona
Retalls de xocolata
Sucre glas

Preparació:

Poseu la llet al foc i prepareu el mató com sempre. Podeu refrescar la memòria des d'aquí.
Desfeu la xocolata al bany maria (recordeu que l'aigua no ha d'arribar a bullir)
Quan ja tingueu la llet quallada i passeu a abocar-la al colador, feu-ho a poc a poc i, mentrestant hi aneu afegint la xocolata (jo  ho he fet alternant una capeta de mató, una de xocolata, fins acabar el mató). No li tireu tota la xocolata, deixeu-ne una mica per cobrir el mató un cop l'hàgiu tombat al plat.

Deixeu-lo refredar i llavors el poseu a la nevera.

Abans de servir l'empolvoreu amb sucre llustre!!! si no ho feu us quedarà soset.


No el guardeu per l'endemà queda resec. De fet, amb un litre de llet en surt per una o dues persones, no us en quedarà per guardar.
M'ha agradat però el proper cop ho faré amb més xocolata  i  encara m'agradarà més!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...