dissabte

Quiche de verdures


L’apunt d’avui va dedicat a l'Anna, l’he fet per donar-li idees ara que s’ha comprat un forn de la categoria d’un Mercedes.

La Quiche, es un dels meus clàssics, la faig amb un tancar i obrir d’ulls, cosa que li encantarà a l'Anna, perquè sempre va molt enfeinada. Per aquest motiu he comprat les bledes embossades i netes al supermercat que encara m'ha estalviat més feina.



Ingredients:
1 bossa de bledes
1 làmina de pasta brisa
1 pot de crema de llet
1 cullereta de mantega
1 grapat de pinyons
1/4 de bossa de formatge ratllat
3 ous
Pebre negre opcional
Sal

Elaboració:
Preescalfeu el forn a 200º
Bulliu amb aigua i sal les bledes. Escorreu-les i reserveu
Trenqueu el ous en un bol i afegiu la crema de llet, la mantega fosa, les bledes, el formatge i el pinyons... Remeneu
Poseu la làmina (amb el paper de forn que l’embolcalla) en una safata del forn rodona, jo he fet servir una de vidre Pyrex,  punxeu amb una forquilla el fons de la massa i retalleu el paper que us pugui sobrar per dalt. 

Aboqueu-hi els ingredients i enforneu. El temps com sempre aproximat (en el meu cas gairebé 45 minuts) vigileu. Sabreu si està cuit, si al fer la prova de l’escuradents us surt sec però assegureu-vos que la brisa del fons ha quedat cuita.Tingueu en compte que si el recipient és de vidre potser us trigarà una mica més a coures.

Les podeu fer de verdures, de pernil, de cansalada viada...  Imaginació!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...