diumenge 28 2011

Llenguado en papillota


Senzill, saludable i deliciós el plat d'avui.

Ingredients per a 4 persones
 1 llenguado per persona
3 pastanagues grans
1 porro
1 carbassó mitjà
Oli d'oliva verge
Sal i pebre negre
Per a la vinagreta
Vinagre de Mòdena
Oli d'oliva verge
Sal
Mostassa

Preparació:
Preesalfeu el forn a 200ºC
Talleu a filets els llenguados i a tires fines les verdures
Prepareu quatre quadres grans de paper d'alumini i poseu-hi a sobre de cadascuna una part de cada verdura i a sobre d'aquestes els filets de llenguado, un bon raig d'oli d'oliva, sal i pebre al vostre gust. Tapeu segellant bé però deixant una mica d'aire a dins.
Podeu preparar tots els paquets i deixar-los a la nevera fins el moment de coure. 
Al forn durant 15 minuts (dèpen del gruix del peix).

En aquest cas el presento amb la vinagreta però també el podeu servir amb salsa romesco o amb una salsa beixamel suau.

Aquest plat l'incloc en el recull de cuina delicada del bloc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...