diumenge 30 2012

Macarrons amb carn picada


Ja estem a final de mes! El Memòries d'una cuinera ja empenta setembre per donar la benvinguda a l'octubre. Gràcies noies per mantenir-nos al peu del canó cada mes.

Aquest cop la proposta són els "macarrons". Tot i que feia poc havia publicat uns macarrons amb tomàquet avui no he volgut faltar a la cita. 
He optat pel clàssics, per aquells que porten la flaire dels bons records.

Ingredients per a dues persones
1/2kg de macarrons
4 tomàquets madurs
1 ceba de figueres
1/4 de kg de carn picada de porc
Oli d'oliva
Sal
Formatge ratllat
Elaboració
Peleu i talleu la ceba fina. Poseu oli d'oliva en una paella al foc i tireu la ceba. Deixeu-la coure a foc lent vigilant que no es torni rossa, afegiu la carn a la paella amb la ceba. Mentrestant remeneu la ceba l'aneu aixafant amb una forquilla perquè deixi anar tot el seu suc. Tot a foc lent i quan ho veieu cuit afegiu els tomàquets ratllats i deixeu sofregir al vostre gust.
Poseu aigua, un polsim de sal i un rajoli d'oli en una olla al foc. Quan comenci a bullir tireu la pasta de macarrons seguint els consells del fabricant. Un cop bullits escorreu i barregeu amb el sofregit.
Serviu calents amb formatge ratllar per a sobre i si preferiu gratineu al forn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...