Avui he fet una recepta tunejada, faré servir
aquesta paraula que està tan de moda, per dir-vos que l'original està treta del
receptari de la Thermomix i el resultat que presento és després de personalitzar-la.
Com veureu a la foto del final ha sortit molt esponjosa i bona.
Surten unes 24 magdalenes aproximadament,
depenent de la mida dels motllos
Ingredients
200g de sucre morè
1 tros de pell de llimona
2 ous ecològics
170g de llet ecològica
100g d'oli d'oliva suau
270g de farina
1 sobre d'impulsor
Motlles de paper
Elaboració
amb el robot
1. Preescalfeu el forn a 180º
2. Poseu el sucre dins el got de la Thermomix
programeu 20 segons a velocitat 5-10 per tal de fer sucre llustre.
3. Pel broc de la tapa afegiu la pell de
llimona i trinxeu 20 segons a velocitat 5-10.
4. Afegiu els ous i programeu 2 minuts a 37º i
velocitat 5
5. També pel broc afegiu la llet i l'oli
i programeu 10 segons a velocitat 5
6. Obriu la tapa del got i afegiu la farina i
el sobre d'impulsor programaeu 10 segons a velocitat 3. Acabeu de barrejar la mescla
suaument a mà fent servir l'espàtula.
7. Poseu la massa dins dels motlles fent servir una màniga pastissera i ompliu fins a
3/4 de la seva capacitat.
8. Enforneu durant 18-20 minuts aproximadament.
Abans de treure del forn feu la prova de l'escuradents
Elaboració
a mà
Us aconsello que feu sucre llustre amb el
sucre morè, si no teniu Thermomix, podeu fer-ho amb el molinet de cafè. Es més
lent però us anirà millor que si el deixeu en gra.
Preescalfeu
el forn a 180ºC
Munteu a
màquina o a mà els ous i el sucre a la plegada. Quan els tingueu al punt afegiu
la ratlladura de llimona.
Barregeu la
farina, el llevat Ara, a mà i
amb moviments suaus i de dalt a baix, aneu incorporant la farina (feu en dos o
tres cops).
Al final feu
el mateix amb l'oli, fins que us quedi tot incorporat. Poseu la massa en una
màniga pastissera i farciu fins a 3/4 el motlle.
Forn durant 18-20
minuts aproximadament (comproveu amb un escuradents)