En aquest plat hi està present tant al farcit com en la decoració. Espero que us agradi.
Ingredients
per a quatre persones:
1 paquet de Manicottis
4 tomàquets madurs mitjans
Un grapat de pebrots verds picants
Pel
farcit:
2 pits grans de pollastre ecològic
2 botifarres crues
1 porro
1 ceba de figueres
1 tomàquet gros madur
1 fulla de llorer
1 ou dur
1/4 de got de cervesa sense alcohol
Sal i pebre negre
Oli d'oliva verge
Per a
la gelatina de cervesa
1 cervesa sense alcohol
1 sobre d'Agar Agar
Elaboració
Renteu i salpebreu els pits de pollastre.
Rostiu-los a foc lent i a l'estil tradicional amb oli d'oliva, la ceba, el
porro i les botifarres crues.
Quan ho tingueu ben daurat, afegiu el tomàquet
ratllat i la fulla de llorer. Quan gairebé s'enganxi , afegiu la cervesa i
remeneu amb cullera de fusta. Deixeu coure fins que s'evapori.
Seguidament incorporeu l'ou dur i trinxeu-ho
tot a la picadora deixant la massa a la consistència que us agradi.
Per
preparar la gelatina
Aboqueu en un pot la cervesa i el sobre
d'Agar-Agar. Deixeu bullir dos minuts i passeu-la en un plat
per tal que quan solidifiqui la pugueu tallar a daus.
Bulliu els Manicottis
amb aigua i sal durant el temps que us recomana el fabricant de la pasta. Un
cop cuits refredeu-los amb aigua freda.
Talleu a daus el tomàquet d'amanir i poseu-lo
al plat de servir.
Farciu la pasta amb la massa i col·loqueu-la
damunt del tomàquet . Decoreu amb els pebrots verds picants, el pebre, l'oli d'oliva verge i els daus de gelatina de
cervesa.