diumenge

Amanida de Manicottis farcits amb carn de pollastre, acompanyada de gelatina de cervesa.

Ja fa dies que vaig enviar la recepta però no havia tingut temps de publicar-la. La vaig preparar per a participar al concurs que ha organitzat la Revista Cuina per a blocaires i que porta com a condició elaborar un plat amb cervesa.
En aquest plat hi està present tant al farcit com en la decoració. Espero que us agradi.


Ingredients per a quatre persones:
1 paquet de Manicottis
4 tomàquets madurs mitjans
Un grapat de pebrots verds picants
Pel farcit:
2 pits grans de pollastre ecològic
2 botifarres crues
1 porro
1 ceba de figueres
1 tomàquet gros madur
1 fulla de llorer
1 ou dur
1/4 de got de cervesa sense alcohol
Sal i pebre negre
Oli d'oliva verge

Per a la gelatina de cervesa
1 cervesa sense alcohol
1 sobre d'Agar Agar

Elaboració
Renteu i salpebreu els pits de pollastre. Rostiu-los a foc lent i a l'estil tradicional amb oli d'oliva, la ceba, el porro i les botifarres crues.
Quan ho tingueu ben daurat, afegiu el tomàquet ratllat i la fulla de llorer. Quan gairebé s'enganxi , afegiu la cervesa i remeneu amb cullera de fusta. Deixeu coure fins que s'evapori.
Seguidament incorporeu l'ou dur i trinxeu-ho tot a la picadora deixant la massa a la consistència que us agradi.

Per preparar la gelatina
Aboqueu en un pot la cervesa i el sobre d'Agar-Agar. Deixeu bullir dos minuts i passeu-la  en un plat  per tal que quan solidifiqui la pugueu tallar a daus.
Bulliu els Manicottis amb aigua i sal durant el temps que us recomana el fabricant de la pasta. Un cop cuits refredeu-los amb aigua freda.
Talleu a daus el tomàquet d'amanir i poseu-lo al plat de servir.
Farciu la pasta amb la massa i col·loqueu-la damunt del tomàquet . Decoreu amb els pebrots verds picants, el pebre,  l'oli d'oliva verge i els daus de gelatina de cervesa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...