dilluns

Massa de pizza



Amb una fórmula ben senzilla com la de la massa de la pizza hi podeu fer més d'una presentació. La proposta d'avui es fer coca de massa de pizza per fer tastets. Coca per acompanyar, per exemple, un guacamole o per untar amb melmelades. També coca de vidre per a esmorzar o berenar i els bastons de pa, ideals per picar a qualsevol moment del dia.
Aquesta elaboració la podeu fer acompanyats per la mainada i de segur que més d'un hi posarà un toc ben personal.
Ingredients
200g d'aigua
50g d'oli d'oliva
1 sobre de llevat premsat per a fer pa
400g de farina mitjà força
1 culleradeta rasa de sal

Elaboració amb el robot Thermomix
1. Preescalfeu el forn a 200ºC
2. Poseu al got del robot l'aigua i l'oli. Programeu durant 30 segons a 37º i velocitat 1
3. Afegiu el llevat i remeneu durant 5 segons velocitat 4
4. Incorporeu la farina i la culleradeta de sal. Programeu 1 minut a got tancat i velocitat espiga.
5. Retireu la massa del got, feu-ne una bola i emboliqueu-la suaument dins d'una bossa de plàstic. Com a mínim mitja hora, fins que llevi (augmenta el doble el seu volum).
6. Col·loqueu paper de forn en una safata que pugui anar al forn i estireu-hi una part de la massa amb les mans o el corró untat d'oli per fer la coca de vidre. Quan la tingueu estirada empolvoreu-la amb sucre gra i cap al forn. Vigileu que es cou molt ràpid.
7. Estireu una altra part de la massa i punxeu-la amb una forquilla perquè no s'infli. És la que us servirà pels tastets i les melmelades.
8. Amb la part de massa que us queda prepareu bastons
Vigileu el torrat del forn perquè com ja sabeu cada forn és un món.

(coca per acompanyar)

(coca per a untar)

(coca de vidre)


Espero que us agradi la idea i que tingueu un bon any 2013!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...